Adverteren en samenwerken

Nederlandvve.nl biedt – net als de andere websites van VvE Media B.V. – diverse mogelijkheden voor bedrijven om hun producten of diensten onder de aandacht te brengen van duizenden VvE’s. Omdat Nederlandvve.nl het grootste VvE-kennisplatform is van Nederland, met zelfs een groter bereik dan Vereniging Eigen Huis en Stichting VvE Belang hebben onder VvE’s, is het afsluiten van een abonnement voor een bedrijfsvermelding, het adverteren door middel van bannering of het aanmaken van een zogenaamd ‘key-account’ marketingtechnisch gezien een verstandige keuze.

Download het informatieblad

In het informatieblad van Nederlandvve.nl zijn de verschillende mogelijkheden voor adverteren en samenwerken uitgebreid uiteen gezet. U treft in het informatieblad ook de kerngegevens van de website, waaronder de maandelijkse bezoekersaantallen. Wilt u direct een bedrijfsvermelding aanmaken? Klik dan hier.

Vragen? Wij horen het graag

Heeft u vragen? Dan kunt u natuurlijk ook rechtstreeks contact opnemen. Wij beantwoorden graag uw vraag. Gebruik daarvoor het contactformulier.

  • Tienduizenden VvE's bereiken?

    Wacht niet langer, en neem contact op!

    Klik hier