Alle VvE voordelen

Als u een abonnement neemt bij Nederlandvve.nl via deze pagina dan heeft u toegang tot meerdere voordelen die door verschillende partners van Nederlandvve.nl worden aangeboden. Deze lijst met voordelen wordt steeds verder aangevuld. Op dit moment kunt u als lid al gebruik maken van de volgende voordelen:

Gratis juridisch advies: VvE Vraagbaak

De VvE Vraagbaak van Nederlandvve.nl is exclusief toegankelijk voor de abonnees van Nederlandvve.nl. Als abonnee van nederlandvve.nl heeft u (afhankelijk van het aantal appartementsrechten) de mogelijkheid om een vraag ten aanzien van uw VvE voor te leggen aan Nederlandvve.nl. Eén vraagbaak vraag staat gelijk ongeveer 3 kwartier juridisch advies. Voor abonnees is dat dus geheel gratis!

U krijgt toegang tot de VvE Vraagbaak door abonnee te worden van Nederlandvve.nl. Nadat u bent ingelogd ziet u op deze pagina het Vraagbaak formulier.

VvE Incasso Toolkit

Om de VvE’s die abonnee zijn van Nederlandvve.nl iets extra’s te kunnen bieden hebben wij de VvE Incasso Toolkit ontwikkeld. Met deze Toolkit kunt u gemakkelijk zelf u incasso procedure voorbereiden en uit handen geven. Door abonnee te worden van Nederlandvve.nl krijgt u direct toegang tot deze Toolkit.

No cure no pay minnelijk traject

Wij bieden de abonnees van nederlandvve.nl voor het minnelijk traject een no cure no pay traject aan.

MJOP met korting

Het opstellen van een meerjaren-onderhoudsplan met een korting van 10% of 15% door VS Vastgoedavies.  Het percentage korting is afhankelijk van het aantal appartementsrechten. Voor meer informatie over het MJOP kunt u hier meer lezen.

U kunt de korting activeren door abonnee te worden van Nederlandvve.nl en via het contactformulier van VS Vastgoedadvies uw aanvraag voor een MJOP te doen. Vermeld hierbij dat u abonnee bent van Nederlandvve.nl.

€200,00 Korting op een plan van aanpak voor renovatiewerkzaamheden

Het opstellen van een plan van aanpak door VS Vastgoedavies voor de aanbesteding van renovatiewerkzaamheden voor een bedrag van € 195,= (i.p.v. € 395,=)

  • Het plan omschrijft op welke wijze de volgende doelen worden gewaarborgd:
  • Het vastleggen van de kwaliteit van de uit te voeren werkzaamheden;
  • Behalen van maximaal inkoopvoordeel;
  • Een juiste uitvoering van de werkzaamheden;
  • De communicatie tijdens de uitvoering;
  • Het opstellen van overige voorwaarden (meer- en minderwerken, garantiebepalingen, betalingstermijnen etc.)

U kunt de korting activeren door abonnee te worden van Nederlandvve.nl en via het contactformulier van VS Vastgoedadvies uw aanvraag voor een plan van aanpak te doen. Vermeld hierbij dat u abonnee bent van Nederlandvve.nl.

Korting bij VvE-Site

3 maanden gratis een premium abonnement bij VvE-Site. 

Op VvE-site kunt u eenvoudig een eigen website aanmaken voor uw VvE. Alle bewoners ontvangen een eigen inlogcode en kunnen daarmee inloggen op de website van uw VvE. De website kunt u onder andere gebruiken om informatie uit te wisselen met de mede-bewoners, documenten op te slaan, storingen te melden of gewoon een bericht op het prikbord te plaatsen. VvE-site premium is reclame-vrij en u kunt onder andere een eigen domeinnaam gebruiken (www.uwvve.nl).

U kunt de korting activeren door abonnee te worden van nederlandvve.nl en uw VvE volgens de normale procedure aan te melden voor de premium versie via de website van vve-site.nl. Daarna kunt u via het contactformulier van VvE-Site de korting activeren. De optie om dit direct te activeren is op dit moment nog in ontwikkeling.