Alhra Services B.V.

Alhra Services voert reparatie en onderhoud uit aan ramen, deuren, kozijnen en schuifpuien. Alhra Services heeft tevens jarenlange ervaring in 'groot service werk'. Alhra Services is in te huren voor montage-capaciteit, projectbegeleiding of vastgoed onderhoud.

Alhra Services B.V. bestaat sinds 1989 en is een allround servicebedrijf op het gebied van ramen, deuren en gevels. Alhra Services werkt zowel voor particulieren als bedrijven.

Alhra Klein Service verzorgt reparaties en onderhoud uit aan ramen, deuren en schuifpuien. Alhra Services is in te huren voor eenmalige reparaties en preventieve onderhoudsbeurten. Tevens worden onderhoudscontracten op maat aangeboden en is Alhra Services in te huren voor het onderhouden van vastgoed.

Alhra Groot Service Werk houdt zich bezig met het aanbieden van montagecapaciteit voor plaatsing van aluminium en kunststof gevelelementen, vliesgevels, gevelbeplatingen, hardglas constructies, spider gevels, profilit gevels, structurele en klimaat gevels, luifels / lamellen, zonweringen en alle overige voorkomende gevel constructies. De montageploeg van Alhra Services bestaat uit monteurs met zeer ruime ervaring.

Diensten van Alhra Services
o Reparatie en onderhoud van ramen, deuren en kozijnen
o Vervangen of repareren van raam- en deurbeslag
o Verhelpen van problemen met hang- en sluitwerk
o Reparatie van ramen en deuren die niet goed meer sluiten
o Afstellen en herstellen van ramen en deuren
o Spoedherstel en 24-uur service
o Bieden van montagecapaciteit
o Projectbegeleiding
o Gevelrenovatie

”Van schuifpui reparatie voor particulieren tot plaatsing van gevelelementen voor aannemers"

Bedrijfsnaam Alhra Services B.V.
E-mailadres services@alhra.nl
Website http://www.alhra.nl/services/
Telefoonnummer Vast 010 – 477 75 96
Bezoekadres Thurledeweg 121
3044ER
Rotterdam