Wie zijn wij

Het initiatief

Nederlandvve.nl is in 2011 opgericht door Robert van Ewijk en Roel van der Vossen. Zij hadden toen beide al enkele jaren werkervaring in het vastgoed, Robert als VvE-beheerder (inmiddels is hij advocaat) en Roel als bouwkundige en aannemer. Na alles wat zij tegen zijn gekomen tijdens hun werk in de branche, vonden zij het tijd voor een platform waar VvE bestuurders en appartementseigenaren terecht konden voor betrouwbare en goed leesbare informatie.

Grootste VvE-kennisplatform

Nederlandvve.nl is inmiddels onderdeel geworden van VvE Media B.V., waar diverse online concepten voor en over VvE’s onder vallen. Nederlandvve.nl is het meest succesvolle concept van VvE Media B.V. en is uitgegroeid tot het grootste online kennisplatform over VvE’s. Niet alleen qua aantal pagina’s (meer dan 600), maar ook qua bezoekersaantallen. Gevestigde partijen als Stichting VvE Belang en Vereniging Eigen Huis hebben online een fors kleiner bereik onder VvE’s dan Nederlandvve.nl. Bekijk het informatieblad voor meer informatie over de kerngegevens van Nederlandvve.nl.

Contact

Heeft u vragen? Neem dan contact op via het contactformulier. Heeft u een VvE-gerelateerde vraag? Bezoek dan het VvE-Forum op VvE-Forum.nl.